دسته بندی خدمات

br
loadin-name
انتخاب خدمت
تعیین تاریخ و زمان
خدمات مورد نیاز
انتخاب آدرس
تایید نهایی

ساکشن ترشحات بیمار

مشاهده سایر خدمات

ساکشن ترشحات

در بیمارانی که دچار مشکلات تنفسی هستند یا لوله تراکئوستومی دارند، هنگامی که ترشحات گلو و حلق  زیاد باشد راه تنفس بیمار مسدود می شود و اکسیژن و هوا به ریه ها نمی رسد که در این صورت جان بیمار به خطر می افتد. با انجام به موقع ساکشن ترشحات گلوی بیمار و باز شدن مسیر عبور هوا و رسید اکسیژن مورد نیاز خطر رفع می شود و جان بیمار نجات می یابد.

اگر در منزل از بیماری مراقبت می کنید که بعضا نیاز به ساکشن دارد و شرایط انتقال او را به مراکز درمانی جهت انجام ساکشن ندارید، دچار دلهره نشوید چرا که مراکزی هستند که با ارائه خدمات پرستاری در منزل، ساکشن را به موقع برای بیمار شما انجام می دهند. پرستاران ماهر سرویک در اسرع وقت این خدمت را به شما ارائه می دهند.
 

هزینه ساکشن ترشحات

هزینه ساکشن ترشحات توسط پرستاران سرویک 200 هزار تومان می باشد.

 

نحوه ثبت سفارش

جهت ثبت سفارش ابتدا نوع خدمت دریافتی را مشخص نموده و کلیه اطلاعات درخواستی را پر کنید، سپس کارشناسان سرویک با شما تماس می گیرند و پرستار به محل دریافت خدمت اعزام خواهد شد.

 

نحوه ارائه خدمت

پس از تایید سفارش، کارشناسان سرویک با شما تماس خواهند گرفت و هماهنگی های لازم جهت اعزام پرستار انجام خواهد شد.

پس از ثبت سفارش مبلغ 50 هزار تومان هزینه ایاب و ذهاب در فاکتور نهایی اعمال خواهد شد.

ساکشن چیست؟

ساکشن به معنی مکش یا جذب با استفاده از دستگاه‌ های مخصوص است و روشی جهت پاکسازی ترشحات حلق و گلو است.  هدف از ساکشن دهانی حفظ رطوبت و سلامت حفره دهان بیمار و یا از بین بردن خون و استفراغ در مواقع اضطراری است. ساکشن جهت خروج ترشحات از دهان و گلو برای رسیدن اکسیژن و هوای کافی به ریه بیمار انجام می شود . برای انجام این کار نیاز به دستگاه ساکشن مناسب است.

 

نحوه انجام ساکشن بیمار در منزل چگونه است؟

  • در ابتدا دستگاه ساکشن آماده می شود.
  • میزان مکش دستگاه می بایست چک شود و در صورتی که اتصالات دستگاه محکم نباشند مکش انجام نمی شود یا ضعیف انجام می شود.
  • قبل از انجام ساکشن اکسیژن صد در صد به بیمار داده شود.
  • برای پیشگیری از کمبود اکسیژن بیمار لازم است هر مرتبه ساکشن بیش از 10-15ثانیه طول نکشد.
  • بین هر بار ساکشن بیمار در منزل 1 الی 3 دقیقه فاصله باشد.
  • فشار دستگاه ساکشن باید بین 80 تا 120میلی متر باشد.
  • هنگام ساکشن باید از دستکش استریل و سوند مناسب (1/2قطر لوله تراشه) استفاده شود.
  • برای جلوگیری از وارد شدن ترشحات به ریه بهتر است بیماردر حالت نیمه نشسته تا 45 درجه باشد. در صورتی که تخت بیمارستانی دارید تنظیم وضعیت بیمار راحت تر است.
  • توجه داشته باشید که در کنار بیمار کپسول اکسیژن حاضر باشد و شما قبل و بعد از انجام هر بار ساکشن به بیمار اکسیژن بدهید و بیمار را اکسیژن تراپی کنید.

انواع ساکشن‌های پرتابل (قابل حمل)

همانطور که از نام آن ها مشخص است ساکشن‌های پرتابل را می توان به راحتی از جایی به جای دیگر انتقال داد و به همین دلیل قابلیت استفاده در منزل، آمبولانس را دارند. دستگاه های ساکشن انواع مختلفی دارند که عبارتند از:

  • ساکشن تک شیشه برقی

این ساکشن دارای یک مخزن یک لیتری برای جمع آوری مخاط و سایر ترشحات بیمار مخصوصا بیماران ریوی استفاده می‌شود وعموما برای مصارف خانگی می‌باشد.

  • ساکشن تک شیشه شارژی (آمبولانسی)

این ساکشن علاوه بر خصوصیات ساکشن تک شیشه برقی قابلیت شارژ شدن را نیز دارد. موضوع مهم درمورد دستگاه ساکشن این است که هیچ گاه مواد داخل شیشه از نصف بالاتر نیاید و شیشه خالی و شسته شود.

  • ساکشن دو شیشه بلند
  • ساکشن دوشیشه کوتاه

این نوع ساکشن ها به دلیل دارا بودن دو مخزن برای جمع آوری مواد ساکشن شده عموما در مراکز بیمارستانی و کلینیک‌های داندانپزشکی استفاده می‌شود. اصطلاح ساکشن بلند و کوتاه از ظاهر ساکشن گرفته شده است.