دسته بندی خدمات

br
loadin-name
انتخاب خدمت
تعیین تاریخ و زمان
خدمات مورد نیاز
انتخاب آدرس
تایید نهایی

تزریقات

برای هر کدام از ما پیش می آید که نیاز به تزریق داروی درمانی یا تقویتی داشته باشیم اما ممکن است به دلایل مختلف از جمله داشتن جراحت، کمبود وقت، داشتن فرزند کوچک در منزل، کهولت سن، نیاز به تزریق سریع، عدم امکان جابجایی بیمار و ... رفتن به کلینیک به صورت مکرر برایمان دشوار باشد. بنابراین ترجیح می دهیم که تزریق را در همان محلی که هستیم توسط پرستار مورد اعتماد انجام دهیم. حال این دغدغه پیش می آید که از کجا و چه فردی را انتخاب نماییم.

خدمات تزریقات در منزل سرویک یکی از خدماتی است که توسط پرستاران با تجربه مرکز در تمامی ساعات شبانه روز انجام می شود.

 

هزینه تزریقات در منزل

هزینه تزریق اول 120 هزار تومان است و به ازای هر آمپول مازاد 30هزار تومان اضافه می شود.

 

نحوه ثبت سفارش

جهت ثبت سفارش ابتدا نوع خدمت دریافتی را مشخص نموده و کلیه اطلاعات درخواستی را پر کنید، سپس کارشناسان سرویک با شما تماس می گیرند و پرستار به محل دریافت خدمت اعزام خواهد شد.

 

نحوه ارائه خدمت

بعد از تایید سفارش و تماس کارشناسان با شما، می بایست نوع داروی تزریق خود را مشخص نمایید. در صورت عدم اطلاع، با ارسال نسخه به کارشناسان سرویک علاوه بر کسب اطلاع از نوع آن، پس از تاییدیه تزریق می توانید به آسانی از خدمت درخواستی بهره مند گردید.

پس از ثبت سفارش مبلغ 50 هزار تومان هزینه ایاب و ذهاب در فاکتور نهایی اعمال خواهد شد.

 

در ادامه مطلب به انواع تزریقات پرداخته می شود تا به آسانی بتوانید نسبت به انتخاب نوع خدمت و ثبت سفارش تزریقات در منزل اقدام کنید.

 

انواع تزریقات:

وارد کردن داروهای مایع مستقیما در رگ، ماهیچه، پوست یا استخوان فرد از طریق سوزن تزریقات نامیده می شود و با توجه به هدف دارو یا ماده موجود در تزریق، انواع مختلفی از تزریقات وجود دارد.

تزریق ماهیچه ای (عضلانی)

در صورتی که دارو جذب گوارشی ندارد یا با استفاده آن به بخشی از بدن مانند کبد آسیب می رسد یا احتیاج به جذب سریعتر باشد راهکار تزریق عضلانی که مورد استفاده قرار می گیرد.

تزریق زیر جلدی

از آنجایی که بافت زیر جلدی سرشار از چربی است وخون رسانی کمتری نسبت به سایر بافت ها دارد، سرعت جذب دارو نیز کند تر است؛ بنابراین این روش زمانی استفاده می‌شود که دارو باید به‌آرامی جذب بدن بیمار شود. معمولا تزریقات زیر جلدی در قسمت های خاصی از بدن مانند بخش بالایی و خارجی بازو، ران، روی شکم و یا روی کتف انجام می شود.

وسایل تزریقـات :

وسایل اصلی تزریقات سرنگ و سوزن است که هر کدام مخصوص تزریق حجم معینی از دارو به یک بافت است و  پرستار تشخیص می دهد که کدام سرنگ و سوزن مناسب است.

  • سرنگ‌ها

سرنگ‌ها دارای یک قسمت استوانه‌ای است که یک پیستون در آن حرکت می کند و یک انتهای کوچک دارد که سوزن به آن وصل می‌شود. پرستار محلول را بوسیله آسپیره کردن توسط پیستون به داخل سرنگ می کشد.

هنگام کشیدن محلول پرستار باید سرنگ را طوری دردست بگیرد که قسمت خارجی سرنگ و دسته پیستون در دست او باشد .پرستار باید از هرگونه برخورد احتمالی نوک سرنگ به سوزن یا قسمت داخلی سرنگ و تنه پیستون با هر نوع جسم غیر استریل جلوگیری کند.

سرنگ ‌ها در اندازه‌های مختلف با ظرفیت های 1 الی50 سی سی موجود هستند.  سرنگ‌های ۲تا۳ میلی لیتری برای تزریق عضلانی وزیر جلدی مورد نیاز است. از سرنگ‌های بزرگ برای تزریق داروهای داخل وریدی یا اضافه کردن مواد دارویی به محلول های تزریقی و همچنین برای شستشوی زخم ها استفاده می شوند.

  • سوزن

عمدتا سوزن ها در بسته بندی جدا وجود ندارند که بتوان سوزن مد نظر را انتخاب کرد. البته برخی سوزن‌ها مانند انسولین و تویرکولین  همراه با سرنگ استاندارد بصورت بسته بندی شده وجود ندارد .

هر سوزن سه ویژگی دارد:

۱ـ نوک تیز سوزن ۲ـ طول تنه سوزن ۳ـ شماره سوزن یا قطر

سوزن هائی که نوک تیز آنها کوتاه است برای تزریقات وریدی مناسب هستند. سوزن هایی که نوک تیز بلندتری دارند در تزریقات زیر جلدی و عضلانی برای بیمار ناراحتی کمتری ایجاد می‌کنند.

عوارض تزریق اشتباه

انجام تزریقات به صورت ایمن بسیار مهم است چرا که اگر فرد تزریق کننده مهارت کافی نداشته باشد ممکن است بیمار را دچار آسیب های جبران ناپذیری کند.  برخی از عوارض تزریق اشتباه عبارتند از:

  • اصابت سوزن به عصب
  • گرفتگی غیر عادی عضله
  • شکستن و جاماندن سوزن در بدن
  • پارگی رگ یا ورود اشتباه سوزن به استخوان
  • ایجاد عفونت و درد شدید

البته این آسیب ها به بیمار محدود نمی شود و خود فرد تزریق کننده نیز اگر نکاتی را رعایت نکند ممکن است به انواع ویروس ها مانند هپاتیت B,Cو HIV آلوده شود.

بهترین روش انجام تزریقات در منزل چیست

  •  ابتدا دست ها می بایست ضد عفونی شوند.
  • با توجه به نوع تزریق موضع تزریق مشخص شود.
  • سپس موضع تزريق از مركز به خارج با پنبه الكل ضد عفوني شود.
  • پس از انجام تزریق پوشش سوزن را روی آن قراردهید و وسایل مورد استفاده را درون کیسه ریخته شود و به سطل زباله انتقال یابد.