پمپی که برای تزریق مایعات به بدن مانند داروها، غذای مایع، گلوکز، محلول نمک و غیره به کار می رود پمپ سرنگ نامیده می شود . این دستگاه به صورت هوشمند حجم مشخصی را در زمان مشخص به بدن بیمار وارد می کند.
در صورتی که بعد از عمل جراحی یا برای بیماری که در بخش مراقبت های ویژه بستری است تزریق دارو در فواصل زمانی خاص ضروری است، می توان از این دستگاه استفاده نمود تا در بازه های زمانی مشخص میزان خاصی از دارو به بیمار از طریق یک سوزن بسیار نازک در زیر بازو، پا و یا شکم تزریق گردد.
این دستگاه بسیار سبک است و با وزن حدود 2 کیلوگرم به راحتی قابل حمل است و می توان از آن در منزل استفاده نمود. برای تهیه این دستگاه می توان از مراکز خدمات پرستاری کمک گرفت و با اجاره این دستگاه نیازی به خرید آن نیست.
هزینه اجاره این دستگاه به مدت زمان مورد نیاز بیمار بستگی دارد و شامل زمانبندی ذیل می باشد:
میزان اجاره دستگاه پمپ سرنگ در منزل برای یک ماه 1 میلیون تومان می باشد.
میزان اجاره دستگاه پمپ سرنگ در منزل برای دو هفته 700 هزار تومان می باشد.
میزان اجاره دستگاه پمپ سرنگ در منزل برای یک هفته 500 هزار تومان می باشد.
جهت ثبت سفارش ابتدا نوع خدمت دریافتی را مشخص نموده و کلیه اطلاعات درخواستی را پر کنید سپس کارشناسان سرویک با شما تماس می گیرند و دستگاه به محل دریافت خدمت ارسال خواهد شد.
بعد از تایید سفارش دستگاه به منزل شما ارسال شده و کارشناس مربوطه پس از راه اندازی و ارائه مشاوره، مدارک لازم را اخذ می نماید. کارشناسان سرویک 48 الی 72 ساعت قبل از اتمام زمان استفاده از دستگاه جهت هماهنگی تحویل یا تمدید مدت اجاره با شما تماس خواهند گرفت.
پس از ثبت سفارش مبلغ 50 هزار تومان هزینه ایاب و ذهاب در فاکتور نهایی اعمال خواهد شد.
چه مدارکی برای اجاره دستگاه پمپ سرنگ مورد نیاز است؟
اجاره دستگاه پمپ سرنگ موجب آسایش خیال مراقبان بیمار می شود چرا که با تزریق به موقع و با دوز مناسب تضمین کننده رساندن دارو به بیمار است. جهت اجاره دستگاه مدارکی مورد نیاز است که عبارتند از:
شایان ذکر است مدارک فوق تا پایان زمان اجاره دستگاه نزد سرویک به امانت می ماند و هنگام تحویل گرفتن دستگاه به شما برگردانده می شود.
مزایای استفاده از پمپ سرنگ چیست؟
نحوه عملکرد پمپ سرنگ
این دستگاه با وزن حدود 2 کیلوگرم قابل نصب روی پایه ای مخصوص است و انواع مختلفی دارد. برخی از این دستگاه ها تک کانال و بعضی دیگر چند کاناله هستند. در صورت استفاده از نوع دوم تعداد بیشتری تزریق را می توان انجام داد. این پمپ ها دارای یک کیسه مایع است که یک دسته یا یک قلاب بالای پمپ آویخته شده و یک تیوب به آن متصل می شود. در درون پمپ این تیوب که از مایع پر شده است بر روی یک سری دنده کوچک و یک غلتک به صورت ثابت قرار می گیرد و زمانی که غلتک حرکت نمود و دنده ها شروع به حرکت کردند آن مایع از تیوب به بدن بیمار منتقل می شود. پرستار مسئول تنظیم دستگاه، میزان سرعت حرکت مایع و حجم مورد نیاز را تنظیم می کند و بر همین اساس غلتک ها شروع به حرکت می کنند. پس از مشخص شدن سرعت تزریق، پمپ با جلو بردن پیستون سرنگ دارو را بر حسب مقداری که تنظیم شده است تزریق میکند. سرعت تزریق بستگی به قطر سرنگ و همچنین میزان سرعت تزریق دارد. هنگامی که تزریق انجام میشود و پمپ در حال کار است، میزان نرخ جریان، حجم و همچنین فشار مایع به صورت منظم اندازه گیری میشود.
اغلب این دستگاه ها در مواقع اضطراری مانند تمام شدن دارو، وجود حباب در مسیر تزریق، بالا رفتن فشار تزریق و . . . هشدار می دهند و پرستار از وضعیت پیش آمده آگاه می شود.
به منظور کنترل فشار تزریق اکثر این دستگاه ها این قابلیت را دارند که لحظه به لحظه فشار تزریق را اندازه گرفته و نشان دهند. در نتیجه از آسیب رسیدن به رگ بیمار حین افزایش احتمالی بیش از حد فشار تزریق ممانعت به عمل می آید.