دسته بندی خدمات

br
loadin-name
انتخاب خدمت
تعیین تاریخ و زمان
خدمات مورد نیاز
انتخاب آدرس
تایید نهایی

مانیتور علائم حیاتی

مشاهده سایر خدمات

مانیتور علائم حیاتی

مانیتورهای علائم حیاتی به طور دقیق و کارآمد علائم حیاتی بیمار را اندازه گیری می کنند. این علائم عبارتند  از: ضربان نبض، فشار خون، اشباع اکسیژن و دمای بدن.  پزشکان از این اطلاعات جهت تشخیص واضح و ارائه دارو یا درمان مناسب بهره می گیرند.

 نظارت مداوم علائم حیاتی برای تشخیص زودهنگام وضعیت بالینی بیماران در بیمارستان‌ها بسیار مهم است. اغلب، پرستاران به طور معمول علائم حیاتی اولیه همه بیماران را 2 تا 3 بار در روز اندازه گیری و ثبت می کنند تا وضعیت آنها را ارزیابی کنند. برای کاهش بار کاری پرستار و در نتیجه بهبود کیفیت مراقبت از بیمار، یک مانیتور هوشمند علائم حیاتی برای اندازه‌گیری همزمان علائم حیاتی ساخته شد. این دستگاه متشکل از چندین حسگر، از جمله یک حسگر عکس بازتابنده، ترموپیل و رادار پزشکی است که در مانیتورینگ همزمان ضربان نبض، تعداد تنفس و دمای بدن در عرض 10 ثانیه مورد استفاده قرار می‌گیرد.

 

هزینه اجاره دستگاه مانیتور علائم حیاتی در منزل

هزینه اجاره این دستگاه به مدت زمان مورد نیاز بیمار بستگی دارد و شامل زمانبندی ذیل می باشد:

  • میزان اجاره دستگاه مانیتور علائم حیاتی در منزل برای یک ماه 2 میلیون تومان می باشد.
  • میزان اجاره دستگاه مانیتور علائم حیاتی در منزل برای دو هفته 1.5 میلیون تومان می باشد.
  • میزان اجاره دستگاه مانیتور علائم حیاتی در منزل برای یک هفته 1 میلیون تومان می باشد.
     

نحوه ثبت سفارش

جهت ثبت سفارش ابتدا نوع خدمت دریافتی را مشخص نموده و کلیه اطلاعات درخواستی را پر کنید سپس کارشناسان سرویک با شما تماس می گیرند و دستگاه به محل دریافت خدمت ارسال خواهد شد.

 

نحوه ارائه خدمت

بعد از تایید سفارش دستگاه به منزل شما ارسال شده و کارشناس مربوطه پس از راه اندازی و ارائه مشاوره، مدارک و ضمانت های لازم را اخذ می نماید. کارشناسان سرویک 48 الی 72 ساعت قبل از اتمام زمان استفاده از دستگاه جهت هماهنگی تحویل یا تمدید مدت اجاره با شما تماس خواهند گرفت.

پس از ثبت سفارش مبلغ 50 هزار تومان هزینه ایاب و ذهاب در فاکتور نهایی اعمال خواهد شد.

 

 

 چه مدارکی برای اجاره مانیتور علائم حیاتی مورد نیاز است؟

اجاره مانیتور علائم حیاتی با هشدار در مواقع اضطراری پرستار یا شخص مراقب را جهت رسیدگی بهنگام به بیمار آگاه می سازد و برای پایش وضعیت بیمار بسیار ضروری است. جهت اجاره دستگاه مدارکی مورد نیاز است که عبارتند از:

  • اصل شناسنامه یا کارت ملی
  • چک یا سفته به مبلغ 25 میلیون تومان

شایان ذکر است مدارک فوق تا پایان زمان اجاره دستگاه نزد سرویک به امانت می ماند و هنگام تحویل گرفتن دستگاه به شما برگردانده می شود.

چه زمانی علائم حیاتی می بایست بررسی شوند؟

  • هنگام پذیرش مددجو در یک مرکز بهداشتی – درمانی
  • در بیمارستان بر اساس برنامه معمول مطابق با دستور پزشک یا استانداردهای مراقبتی بیمارستان .
  • قبل و بعد از اعمال جراحی
  • قبل و بعد از اعمال تشخیصی تهاجمی
  • قبل، حین و بعد از تزریق خون و فراورده های آن
  • قبل و بعد از تجویز داروهای موثر بر وضعیت قلبی – عروقی، تنفسی و کنترل حرارت بدن
  • هنگام ایجاد تغییرات در وضعیت معمول جسمی مددجو (مانند کاهش سطح هوشیاری، افزایش شدت درد)
  • قبل و بعد از انجام اقدامات پرستاری موثر بر علائم حیاتی به عنوان مثال قبل از حرکت دادن مددجویی که استراحت مطلق داشته است.

 

چرا از دستگاه مانیتور علائم حیاتی در منزل استفاده کنیم؟

مانیتور علائم حیاتی که در منزل استفاده می شود از نوع قابل حمل (پرتابل) می باشد و از جمله دلایل انتخاب مانیتورینگ علائم حیاتی قابل حمل می توان به موارد ذیل اشاره نمود:

1.پایش بسیار موثر

 اولین دلیلی که باید مورد توجه قرار گیرد، موثر بودن این دستگاه ها است. یک مانیتور قابل حمل جمع آوری داده های علائم حیاتی را به صورت روتین تسهیل می بخشد و در نتیجه، این فرآیند سریعتر انجام می شود و خطای انسانی کمتری دارد و نهایتا داده های کامل تر، قابل اعتمادتر و سازگارتر با خطای کمتر در اختیار متخصصان قرار می دهد.

2.قابلیت حمل

 قابل حمل بودن مانیتورهای علائم حیاتی مدرن، حمل و نقل آن ها را آسان تر و در زمان کمتری امکان پذیر می کند. همچنین بیمار را از بستری ماندن در بیمارستان جهت استفاده از این دستگاه بی نیاز می کند چرا که به راحتی می توان از این دستگاه درمنزل استفاده نمود.

3.داده های بهنگام و دقیق تر

سیستم های مدرنی که از حسگرهای بیومتریک استفاده می کنند به بروز نگه داشتن اطلاعات کمک می کنند و این بدان معنی است که داده ها و اطلاعات بهتری بدست می آید که می توان طبق آن تصمیم گیری برای درمان را انجام داد. همچنین این مانیتورها داده‌های ثابت تری را ارائه می‌کنند. همانطور که مشخص است استفاده از مانیتورهای هوشمند نسبت به روش‌های دستی می‌توانند داده‌ها را سریع‌تر با خطای انسانی کمتر گردآوری کنند.

 

دستگاه مانیتورینگ علائم حیاتی

این دستگاه صفحه نمایشی دارد که علائم حیاتی بیمار را نشان می دهد و صفحه کلیدی دارد که می توان تنظیمات گوناگون سیستم را انجام داد. ماژول های متفاوت این دستگاه عبارتند از:

ماژول ECG که به صورت مستمر ضربان قلب و ریتم قلب را همراه با منحنی نشان می دهد.

ماژول SPO2 که عملکردی مانند دستگاه پالس اکسیمتر دارد و میزان اکسیژن اشباع شده را نشان می دهد.

ماژول کنترل فشار که یک فشارسنج اتوماتیک به صورت مداوم فشارخون بیمار را اندازه می گیرد و نشان می دهد.