دسته بندی خدمات

br
loadin-name
انتخاب خدمت
تعیین تاریخ و زمان
خدمات مورد نیاز
انتخاب آدرس
تایید نهایی

دستگاه سی پپ (CPAP)

 

افرادی که از اختلالات تنفسی رنج می برند هنگام خواب نیز دچار مشکل می شوند. در این شرایط دستگاه سی پپ به افرادی که دچار آپنه خواب هستند کمک می کند تا بتوانند تنفسی طبیعی داشته و خواب با آرامشی را تجربه کنند. این دستگاه که بسیار سبک و کوچک است در کنار تخت خواب قرار می گیرد و به دلیل انعطاف پذیری لوله آن هنگام تغییر وضعیت مشکلی بوجود نمی آورد. خرید این دستگاه هنگامی که برای مدت کوتاهی به آن نیاز است صرفه اقتصادی ندارد و عمدتا خانواده ها ترجیح می دهند از خدمات اجاره دستگاه سی پپ استفاده کنند. مراکز خدمات پرستاری با اجاره این دستگاه امکان استفاده کوتاه مدت را برای شما فراهم می کنند.

 

هزینه اجاره دستگاه سی پپ

هزینه اجاره دستگاه سی پپ به مدت زمان نیاز بستگی دارد.

  • میزان اجاره دستگاه سی پپ در منزل برای یک ماه 1.5 میلیون تومان می باشد.
  • میزان اجاره دستگاه سی پپ در منزل برای دو هفته 1 میلیون تومان می باشد.
  • میزان اجاره دستگاه سی پپ در منزل برای یک هفته 750 هزار تومان می باشد.

 

نحوه ثبت سفارش

جهت ثبت سفارش ابتدا نوع خدمت دریافتی را مشخص نموده و کلیه اطلاعات درخواستی را پر کنید سپس کارشناسان سرویک با شما تماس می گیرند و دستگاه به محل دریافت خدمت ارسال خواهد شد.

 

نحوه ارائه خدمت

بعد از تایید سفارش دستگاه به منزل شما ارسال شده و کارشناس مربوطه پس از راه اندازی و ارائه مشاوره، مدارک لازم را اخذ می نماید. کارشناسان سرویک 48 الی 72 ساعت قبل از اتمام زمان استفاده از دستگاه جهت هماهنگی تحویل یا تمدید مدت اجاره با شما تماس خواهند گرفت.

پس از ثبت سفارش مبلغ 50 هزار تومان هزینه ایاب و ذهاب در فاکتور نهایی اعمال خواهد شد.

 

 چه مدارکی برای اجاره دستگاه بای پپ مورد نیاز است؟

اجاره دستگاه سی پپ موجب آسایش و راحتی بیمار هنگام خواب می شود. جهت اجاره دستگاه مدارکی مورد نیاز است که عبارتند از:

  • اصل شناسنامه یا کارت ملی

شایان ذکر است مدارک فوق تا پایان زمان اجاره دستگاه نزد سرویک به امانت می ماند و هنگام تحویل گرفتن دستگاه به شما برگردانده می شود.

 

 

دستگاه سی پپ چیست؟

سی پپ یا دستگاه فشار مثبت هوایی ممتد یکی از متداول ترین تجهیزات پزشکی برای درمان آپنه خواب است. در این اختلال هنگام خواب تنفس قطع می شود و ممکن است صدها مرتبه طی یک شب اتفاق بیافتد که منجر به کمبود اکسیژن می شود. این دستگاه با باز نگه داشتن راه های هوایی از طریق فشار هوای خفیف و کنترل شده ای هنگام خواب باعث می شود فرد میزان اکسیژن مورد نیاز را دریافت نماید. دستگاه سی پپ کیفیت خواب را افزایش می دهد و خطر شماری از بیماری ها از جمله بیماری های قلبی و سکته ها را کاهش می دهد.

 

دستگاه سی پپ چگونه کار می کند و برای چه افرادی مناسب است؟

دستگاه سی پپ توسط فشار مثبت مداوم راه هوایی را هنگام خواب باز نگه می دارد تا اکسیژن مورد نیاز برای عملکرد مطلوب به بدن برسد. در واقع این دستگاه هوای اتاق را دریافت می‌کند و پس از تصفیه آن از طریق لوله و ماسک هوا به ریه شخص منتقل می کند. افرادی که شرایط ذیل را دارند می توانند از این دستگاه استفاده کنند.

  • افرادی که مشکلات تنفسی دارند
  • افرادی که بیماری های قلبی دارند
  • افرادی که انحراف بینی یا سینوزیت دارند
  • افرادی که سکته کرده اند
  • افرادی که آرام بخش مصرف می کنند

 

تفاوت بین دستگاه های CPAP،APAP  و BiPAP چیست؟

به منظور درمان به صورت غیر تهاجمی برای مبتلایان به بیماری آپنه تنفسی از دستگاه سی پپ استفاده می شود. این دستگاه فشار هوایی را به صورت مثبت برای بازگشایی راه تنفس بیمار ایجاد می نماید. دستگاه سی پپ عمدتا در عمل دم  با افزایش فشار هوا در مجاری تنفسی به بیمار کمک می کند. البته ذکر این نکته بسیار مهم است که این دستگاه از هوای محیط استفاده و اکسیژن تولید می کند اما به طور کلی با دستگاه اکسیژن ساز تفاوت دارد. دستگاه سی پپ هوا را از رطوبت ساز عبور می دهد تا از ورود هوای خشک به ریه ها جلوگیری کند. این دستگاه از بخش های مختلفی تشکیل شده است که عبارتند از:

  • کمپرسور هوا و تنظیمات دستگاه
  • رطوبت ساز و گرم کن هوا
  • لوله های رابط
  • ماسک تنفسی یا نازل بینی

از دیگر انواع دستگاه های تنفسی می توان به دستگاه های APAP و  BiPAP  نیز اشاره نمود که این دستگاه ها با هم تفاوت هایی دارند.

دستگاه (CPAP) سی پپ

 این دستگاه برای تولید هوای تحت فشار در یک سطح (فشار هوای ثابت) برنامه ریزی شده است.

دستگاه (APAP) ای پپ (فشار جریان هوای مثبت اتوماتیک)

این نوع دستگاه تنفس فرد را در طول شب بررسی می کند و به طور خودکار فشار هوا را برای تغییرات در وضعیت خواب یا داروهایی که ممکن است تنفس را تغییر داده باشند تنظیم می کند.

دستگاه (BiPAP) بای پپ (فشار جریان هوای مثبت دو سطحی)

 این دستگاه دارای دو تنظیم فشار یکی فشار برای دم و یک فشار کمتر برای بازدم می باشد.

در واقع تفاوت عمده دستگاه های بای پپ و سی پپ در این است که سی پپ فشار هوا را یکسان نگه می دارد و به بیمار هنگام عمل دم کمک می کند و این عمل به راحتی انجام می شود؛ اما به دلیل همین یکسان بودن فشار هوا بیمار درهنگام بازدم دچار مشکل می شود. از آنجایی که دستگاه بای پپ هنگام دم و بازدم فشار یکسانی ایجاد نمی کند، بیمار هنگام عمل بازدم برعکس دستگاه سی پپ دچار مشکل نمی شود.